banner (4)

Nyheter

nyheter

Hvor lidenskapelig kan en produsent være for produktene de produserer?Jeg vil si 120% som i kinesisk sitering betyr full lidenskapelig, fascinert overdobbeltsidige gjenkjennings- og serviceutfordringsmynter, veteranmynter, Disney-myntervi produserer.

Ved å bruke et sitat i filmen "Green Book": Faren min pleide å si, uansett hva du gjør, gjør det 100 prosent, jobb som du jobber, le som du ler, og spis som om det er ditt siste måltid.

Dette er teamets holdning til produktene våre, til kundene våre, til det vi gjør til daglig, og dette erAohui-merkegaverbedriftskultur også.

Som lidenskapen vi legger på nedenforEgendefinerte veteranmynter, tilpassede hærenhetsmynter, luftvåpenveteranmynter etc. Alle slags spesialtilpassede utfordringsmynter i metall.

For eksempel, for det første er kunstneren vår dedikert til å bruke sin rike erfaring med å tegne for å gjøre 3D-logoen på begge sider levende, som for pistolen, gjøre alle små detaljer veldig levende, så det er som en ekte pistolkopi for å uttrykke budskapet kunden ville liker å uttrykke, selv de svært små detaljene ved pistolhåndtaket og skiftenøkkelområdet.Se under 2D- og 3D-kunstverk for å vise deg detaljene.

1

 3 4

Og så er vår arbeider innen produksjon også lidenskapelig opptatt av sitt daglige arbeid for å lagehøykvalitets luftforsvarets stolthetsmynter, Marine Corps Rank-mynter.
Nedenfra ferdig bilde avNavy Veteran-mynter, Navy Unit-mynter, Navy Award-mynter
Du kan se detaljene til mynten som er enestående kvalitet sammenlignet med andre fasiliteter.Se den glatte og skarpe formuleringen, glatt myk emaljefinish, glatt detaljert 3D-logo, hevet og innfelt metall i veldig god kontrast for å gjøre logoen mer levende.

5

Spesielt for pistollogoen er detaljene på pistolen og håndtaket og skiftenøkkelen veldig ekte.Dette er alt fordi profesjonaliteten og lidenskapen til arbeideren vår, slik at de ikke er lei av å utføre gjentatt arbeid på daglig basis, men også krever at de selv fokuserer på utmerket arbeid under produksjonen avDisney Challenge-mynter, gullmynter, sølvmynter.

6

Hvis du leter etter en pålitelig og langsiktig leverandør for tilpassede emaljeutfordringsmynter, hærprismynter, hærfamiliemynter, coast gurad pride-mynter, disneymynter, veternmynter, graverbare mynter, Disney-minnesmerker, etc.Vi er ikke bare profesjonelle når det gjelder alle slags tilpassede utfordringsmynter, vi er også profesjonelle når det gjelder alle slags jakkeslagsnåler, emblem, emblemer, insignier, emaljenåler, servicenåler, tilpassede nåler, flagg jakkeslagsnåler, lagernåler, medaljer, sportsmedaljer ,metallmedaljer,maratonmedaljer,utmerkelsesmedaljer osv. Aohui Badge Gifts er en av dine beste alternativer som leverandør. Sjekk ut ved å sende oss e-post eller ringe oss på telefon.

Nedenfor er vårt siste standardplatereferansediagram for vårt produksjonssortiment.

7


Innleggstid: Jun-10-2022